Mai multe informații despre CV și posibilitatea de a contacta candidatul vor fi disponibile după înregistrare.
CV de la 28.05.2021

chelner

2 000 lei

Informații de bază

Nume, Prenume:
*disponibil în Premium de la 3 luni și VIP
Data nașterii:
31 Decembrie 2004 (19 ani)
Experiență:
2 luni
Program de lucru:
Part-time
Oraș:
Chișinău
Număr de contact:
*disponibil în Premium de la 3 luni și VIP
E-mail:
*disponibil în Premium de la 3 luni și VIP

Domeniul de activitate

Alimentație / HoReCa

Despre mine

Vreau să capăt experiență în acest domeniu,doresc să activez într-o echipă prietenoasă ca să contribui la îndeplinirea obiectivelor periodice.

Experiență (2 luni)

aqua magic

chelneri, bucătari (Ialoveni)

Iunie 2021 - Iulie 2021
(1 lună)
cheler

Responsabilități:

deservire rapidă, punctualitate, menținerea ordinii, preluarea comenzilor, ajutor la bucătărie
real deal

marketing (Moldova)

Mai 2021 - Iunie 2021
(1 lună)
reprezentant

Responsabilități:

prezentarea produsului, punctualitate, comunicare cu oameni (în permanență)

Limbi străine

Engleza — Mediu
Rusa — Expert
Abilități cheie
am activat ca chelneriță

CV-uri similare

CV de la 20.09.2023
Vârsta:20 ani
Experiență: 2 ani 11 luni
Ultimul loc de muncă: Bucătar
Mago-Mamedov , (2 ani 11 luni) Ianuarie 2022 - Prezent
Anenii Noi Full-time, Part-time, În ture, Tură de noapte
CV de la 07.10.2024
Vârsta:16 ani
Bălți În ture, Tură de noapte, Doar seara, În weekend
CV de la 22.12.2022
Vârsta:21 ani
Chișinău Part-time
CV de la 15.03.2023
Vârsta:30 ani
Experiență: 10 ani 1 lună
Ultimul loc de muncă: Бармен
Andersen , (2 ani 8 luni) Iunie 2020 - Februarie 2023
Chișinău Full-time
CV de la 23.07.2024
Vârsta:24 ani
Experiență: 6 ani 10 luni
Ultimul loc de muncă: Водитель погрузчика
Edeka , (10 luni) Iunie 2023 - Aprilie 2024
Chișinău Full-time, În ture, În weekend, Program flexibil 12 000 lei
CV de la 23.02.2023 a fost online la 19:23
Vârsta:17 ani
Chișinău Full-time
CV de la 20.08.2021
Experiență: 5 luni
Ultimul loc de muncă: Guide assistant
Calypso tour , (5 luni) Mai 2019 - Octombrie 2019