Domeniul de activitate
Personal de serviciu / Curățenie
Despre mine
Persoană atentă la detalii și de încredere, profesionistă în domeniul curățeniei, cu 20 de ani de experiență în menținerea unor standarde ridicate de curățenie în spații rezidențiale și comerciale. Competentă în efectuarea diferitelor sarcini de curățenie, inclusiv ștergerea prafului, aspirarea, curățarea cu mopul și igienizarea suprafețelor. Competențe organizatorice solide, atenție la detalii și angajamentul de a oferi servicii excelente clienților. Capacitate dovedită de a lucra independent sau ca parte a unei echipe pentru a asigura un mediu curat și igienic.
Experiență (17 ani 3 luni)
Crystal Gate
(Chișinău)
August 2023 -
Iunie 2024
(10 luni)
Femeie de Serviciu
Responsabilități:
-Menținerea curățeniei în zona ofi cii și a spațiilor auxiliare;
-Gestionarea materialelor de curățenie și întreținere;
-Respectarea disciplinei muncii și Regulamentului Intern.
Sector Privat
Iunie 2015 -
Iulie 2023
(8 ani 1 lună)
Menajera
Responsabilități:
-Executarea lucrărilor de curățenie;
-Spalarea, calcarea si aranjarea garderobei;
-Menţinerea în permanenţă a curăţeniei în spaţiile repartizate;
-Ingrijirea si intretinerea terasei si a curtii;
-Ingrijirea animalelor de companie;
-Gatirea bucatelor (uneori);
Bravo Profil
(Chișinău)
Martie 2014 -
Septembrie 2016
(2 ani 6 luni)
Ingrijitoare Incaperi
Responsabilități:
-Menținerea curățeniei în zona ofi cii și a spațiilor auxiliare;
-Gestionarea materialelor de curățenie și întreținere;
-Respectarea disciplinei muncii și Regulamentului Intern.
Niagara Fitness Club
(Chișinău)
Aprilie 2010 -
Februarie 2014
(3 ani 10 luni)
Ingrijitoare Incaperi
Responsabilități:
-Curatenia si mentinerea incaperilor;
-Suplinirea produselor consumabile;
-Stringerea gunoiului menajer;
-Executarea lucrărilor suplimentare necesare menținerii curațeniei;
-Menținerea igienei și a standartelor de siguranță.
Liceul Teoretic Orizont
(Chișinău)
Ianuarie 2008 -
Ianuarie 2010
(2 ani )
Ajutor de Bucatar
Responsabilități:
-Păstrarea curățeniei în bucătărie și în spațiul de lucru
-Igienizarea și întreținerea echipamentelor de gătit
-Ajutor in aprovizionarea și despachetarea produselor
-Depozitarea în mod corespunzător a produselor si ingredientelor
-Asigurarea pregătirilor preliminare – curețatul, taiatul, etc.
-Gatirea ingredientelor – fierbere, coacere, prăjit, etc.
-Asigurarea că toate echipamentele necesare sunt în zona de lucru
-Aranjarea preparatelor pe farfurii
-Respectarea regulilor igienico-sanitare specifice alimentației publice-
Studii (Medii)
Liceul Teoretic Olișcani
Profil: -
Oraș: Șoldănești