Mai multe informații despre CV și posibilitatea de a contacta candidatul vor fi disponibile după înregistrare.
CV de la 20.12.2023

Bucatar Chef

35 000 lei

Informații de bază

Nume, Prenume:
*disponibil în Premium de la 3 luni și VIP
Data nașterii:
13 Aprilie 1993 (31 ani)
Experiență:
6 ani 8 luni
Program de lucru:
Full-time
Oraș:
Chișinău
Număr de contact:
*disponibil în Premium de la 3 luni și VIP
E-mail:
*disponibil în Premium de la 3 luni și VIP
Rețele sociale:
*disponibil în Premium de la 3 luni și VIP

Domeniul de activitate

Alimentație / HoReCa

Despre mine

Vreau sa creiez ceva neobișnuit dar în același timp eficient și profitabil.

Am o experienta vasta în lumea culinariei și as dori sa ma împart cu o companie demnă ca să progresam împreună 

Experiență (6 ani 8 luni)

Rozmarin cafe

(Chișinău)

Aprilie 2022 - Noiembrie 2023
(1 an 7 luni)
Bucatar Chef
The beaumont Hotel 5 *

(United Kingdom)

Octombrie 2021 - Ianuarie 2022
(3 luni)
Senior Cdp
Rozmarin Cafe

(Chișinău)

Septembrie 2020 - Septembrie 2021
(1 an )
Bucatar Chef

Responsabilități:

Am creat fișe tehnologice, bucate cu tendințe fine dining, folosind diferite metode noi precum sous vide și nu numai , am implementat meniu sezonier cu produse de înaltă calitate ba și chiar organice de la Eco Local o piață cu produse organice crescute în Moldova direct de la fermieri.
Am calculat food costul bucatelor și evaluat prețul in concordanță cu preturile pe piața și eficienta financiara
Am condus și antrenat o echipă de 7 bucatari pe tura.
The beaumont Hotel 5*

(United Kingdom)

Septembrie 2019 - August 2020
(11 luni)
Senior Cdp

Responsabilități:

Am asistat și instruit bucatari in toate sectiile bucătărie , am lucrat sub instruirea Bucatarului Chef Ben Boeynaems (chefbenb- instagram) cu ani de experiență în bucătării Michelin
The Ivy Collection's

(United Kingdom)

Noiembrie 2018 - August 2019
(9 luni)
Junior sous chef

Responsabilități:

Am instruit 15 bucătari sa mențină calitate superioara în restaurant fine dining, am colaborat cu bucătarul Chef in pregătirea de meniu și setarea secțiilor în bucătărie, comenzi și servirea bucatelor pentru o sala de 300 de locuri
Benugo

(United Kingdom)

Septembrie 2016 - Noiembrie 2018
(2 ani 2 luni)
Junior sous chef

Responsabilități:

Am asistat bucătarul Chef in toate operațiunile bucătăriei de la comenzi la servirea bucatelor și instruirea bucătarilor

Studii (Medii de specialitate)

10.2019 - 08.2020
Westminster King's way college

Facultatea, specialitatea: Bucatar

Țara: United Kingdom

10.2018 - 08.2019
Westminster King's way college

Facultatea, specialitatea: Bucatar

Țara: United Kingdom

10.2012 - 08.2015
Universitatea din Petroșani

Facultatea, specialitatea: Economia comerțului și turism

Țara: Romania

Limbi străine

Româna — Expert
Engleza — Expert
Greaca — Începător
Rusa — Mediu

Permis de conducere

Categorie — B1

Cursuri / traininguri

2021, 1 an
Introducere în bucătărie

Recomandări

Rozmarin cafe

Ana Sitnic (Proprietar)

CV-uri similare

CV de la 17.06.2023
Vârsta:19 ani
Orhei Full-time, Part-time, În ture, Tură de noapte 6 000 lei
CV de la 02.01.2024
Vârsta:43 ani
Experiență: 20 ani 5 luni
Ultimul loc de muncă: Старший официант -бармен
Ресторан Бадамзар ,Клуб Шамбор ,Ресторан Гамбас , (20 ani 5 luni) August 1999 - Ianuarie 2020
Chișinău În ture
CV de la 28.05.2022
Vârsta:20 ani
Chișinău Part-time
CV de la 16.10.2023
Vârsta:20 ani
Experiență: 1 an 3 luni
Ultimul loc de muncă: Patiser
Alma scuola di cucina italiana , (1 an 3 luni) Septembrie 2023 - Prezent
Chișinău Full-time