NH Tech

3 posturi vacante deschise
0

Informații de bază

Domeniul de activitate:
IT / Telecom
Numar de angajati:
50
Oraș:
Chișinău
Adresa principală a companiei:
str. Grigore Alexandrescu 5

Despre companie

- NH Tech - o companie care se ocupă cu instalarea de cablurilor de fibră optică în marile centre de date din Europa, joacă un rol cheie în asigurarea unei comunicări și transmisii de date fiabile. Acest proces este o verigă crucială în crearea infrastructurii pentru servicii cloud, rețele corporative mari, companii de telecomunicații și alte organizații care gestionează volume mari de informații.

- Colaborarea cu NH Tech deschide specialiștilor perspective largi de creștere profesională și personală. Creăm un mediu favorabil pentru dezvoltarea abilităților dvs. și realizarea ambițiilor dvs. Fiind parte din echipa noastră, veți avea oportunitatea de a lucra la proiecte unice și de a interacționa cu profesioniști IT cu experiență.

- NH Tech își prețuiește angajații și se străduiește să construiască relații pe termen lung cu aceștia. Credem în puterea creativității colective și a sprijinului, făcând munca în companie nu doar productivă, ci și plăcută. Alăturați-vă nouă și deveniți parte a unei echipe inovatoare și prietenoase, unde contribuția dvs. va fi cu adevărat apreciată și solicitată!

Locuri de muncă active - NH Tech

Recenziile companiei

Evaluează compania:
0 star star star star star 0 recenzii

Contacte

Număr de contact:
Pagina web:
Rețele sociale:
Adresa principală a companiei:
Chișinău, Buiucani, str. Grigore Alexandrescu 5
Adresă adițională:
Suedia, Gavle, Forradsgatan 5, Gavle, Sweden