Heisterkamp Transport Romania

1 posturi vacante deschise
0

Informații de bază

Domeniul de activitate:
Transport / Logistică / Import - Export
Numar de angajati:
+1500
Țara:
România
Adresa principală a companiei:
Str. Taietura Turcului, nr. 47, H1

Despre companie

Heisterkamp Transport România este parte a grupului Heisterkamp, o companie olandeză cu o lungă istorie în domeniul transporturilor și logisticii. Grupul Heisterkamp a fost fondat în 1919 și a evoluat într-un jucător important pe piața europeană a transporturilor și logisticii.

  1. Servicii: Heisterkamp Transport România oferă o gamă variată de servicii de transport și logistică, incluzând transport internațional de mărfuri, gestionarea flotei, leasing de camioane și remorci, precum și servicii de întreținere. Compania este specializată în transporturi complete (FTL - Full Truck Load) și transporturi de mărfuri parțiale (LTL - Less-than-Truckload) în întreaga Europă.

  2. Flotă și Infrastructură: Compania dispune de o flotă modernă și bine întreținută de camioane și remorci, echipate cu tehnologie avansată pentru a asigura servicii de transport eficiente și de încredere.

Heisterkamp Transport România se bazează pe experiența și infrastructura grupului Heisterkamp pentru a oferi soluții de transport personalizate și de înaltă calitate clienților săi din întreaga Europă.

Locuri de muncă active - Heisterkamp Transport Romania

Recenziile companiei

Evaluează compania:
0 star star star star star 0 recenzii

Contacte

Adresa principală a companiei
România, Cluj-Napoca, Str. Taietura Turcului, nr. 47, H1
Număr de contact:
Pagina web:
Rețele sociale: