Locuri de muncă disponibile la AZART
23-09-2024 3386
Timp de citire: 1 min.

Locuri de muncă disponibile la AZART

AZART este cea mai mare rețea de magazine de îmbrăcăminte și încălțăminte din Republica Moldova, cunoscută pentru prezența sa extinsă în 11 orașe, inclusiv Chișinău, Bălți și Cahul, și pentru un total de 23 de locații. În plus, AZART își desfășoară activitatea și în mediul online, oferind clienților săi acces ușor la produsele sale.

AZART este prima rețea MultiBrand dezvoltată la nivel național și importă peste 2000 de branduri internaționale, punând accent pe calitate și prețuri accesibile. Compania susține diversitatea și sustenabilitatea, oferind o gamă largă de produse vestimentare pentru întreaga familie, încercând totodată să protejeze mediul.

În plus, compania oferă oportunități de carieră variate, de la posturi care nu necesită studii superioare, până la poziții avansate pentru profesioniști din domeniul creativ sau tehnic. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, AZART poate fi locul potrivit pentru tine, indiferent de nivelul de pregătire.

La AZART, există locuri de muncă pentru diverse domenii, pe care le putem clasifica astfel:

Domeniul Creativ:

Publicat Recent
Negociabil Chișinău

Publicat Recent
Negociabil Chișinău

Domeniul Tehnic/IT:

Publicat Recent
8 000 MDL Chișinău

Primește cele mai noi articole direct
în inbox

Domeniul Administrativ/Servicii:

Publicat Recent
Negociabil Chișinău

Publicat Recent
Negociabil Chișinău

Publicat Recent
Negociabil Chișinău

Aceste poziții oferă oportunități de muncă pentru toate nivelurile de experiență și educație, de la posturi entry-level la joburi care necesită studii superioare. AZART este angajatorul care îți oferă șansa să te dezvolți profesional într-un mediu dinamic, fie că ai experiență în domeniul creativ, tehnic sau administrativ.

Caută un loc de muncă după:
Redacția  delucru.md
Publicat de către
Redacția delucru.md
heart
Abonați-vă la rețelele noastre sociale, unde publicăm conținut util și interesant
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?