Localuri din Chișinău unde poți lucra remote
11-07-2023 7098
Timp de citire: 4 min.

Localuri din Chișinău unde poți lucra remote

În era digitală, conceptul de muncă a depășit spațiul tradițional de birou. Munca la distanță a devenit o tendință puternică, care permite profesioniștilor să lucreze de oriunde. Astfel, capitala Moldovei îmbrățișează flexibilitatea prin crearea unui mediu stimulant și productiv. Datorită numeroaselor locații din Chișinău care îmbină lucrul cu plăcutul, poți să faci experiența de a munci mai plăcută pentru tine. 

Chiar dacă te simți confortabil lucrând de acasă, încearcă să schimbi locul de muncă uneori. Activitatea fizică, lumina soarelui, precum și socializarea sunt esențiale pentru a menține un echilibru în viața ta. Din acest motiv, noi am pregătit o listă de alternative biroului de acasă pe care le poți lua în considerare.

Perrito cel bun

Este un spațiu mic și confortabil de muncă, unde poți alege să lucrezi la o masă comună sau într-un fotoliu comod. Pentru ca munca să fie mai cu spor, ai la dispoziție ceai, cafea, apă. De asemenea, poți savura câteva snacks-uri care sunt puse pentru tine. Și, desigur, aer condiționat pentru a te răcori în zilele toride.

Adresa: str. Alexandru cel Bun 51A


Librarius Cafe 

...

Mirosul de cărți noi și aroma cafelei proaspăt preparate, crează un cadru ideal pentru productivitate. Acest lucru o face locația potrivită pentru tine dacă ești un iubitor de carte. Aici vei găsi prize, atmosferă de lucru și puțini colegi de birou, în caz că ai chef de socializare. 

Adresa: str. M. Varlaam, 75

Programul de lucru: 

  • Luni - sâmbătă: 09:00 - 21:00
  • Duminică: 10:00 - 19:00

iClick Library 

...

Iclick library este mai mult decât o bibliotecă digitală - este și o cafenea care oferă un spațiu confortabil și liniștit pentru a lucra. De altfel, oferă prize la fiecare masă, Wi-fi și acces la materiale și cărți disponibile online. 

Adresa: str. Nicolae Iorga 3

Program de lucru:

  • Luni - Vineri: 08:00 - 20:00
  • Sâmbătă: 09:00 - 15:00

Tucano Coffee

...

O altă opțiune sigură și recunoscută de „veteranii” lucrului de la distanță este Tucano Coffee. Cafeneaua are mai multe locații în sectoarele orașului, unde vei găsi locuri confortabile, acces la internet și prize numeroase. Aceste comodități fac localul să fie tare popular în rândul freelancerilor. Astfel, dacă te poți concentra indiferent de numărul de persoane dintr-un local, acest loc este potrivit pentru tine. 

Adrese: 

  • str. Alexandr Pușkin 15
  • bd. Moscova 5
  • str. Alexandru cel Bun 91/a
  • str. Arborilor 21

Program de lucru:

  • Luni - vineri: 07:30 - 22:00
  • Sâmbătă, duminică: 08:30 - 22:00

Naringi

...

Atmosfera liniștită și muzica de fundal discretă fac din Naringi un loc perfect pentru a lucra de la distanță. Oferă Wi-fi gratuit, prize la majoritatea meselor și destul spațiu pentru a te simți confortabil. Naringi are multe locații în sectorul Centru.

Adrese: 

  • str. Alexandr Pușkin 26A
  • str. Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni 28/2
  • str. Alexandru cel Bun 83
  • str. 31 August 1989 127

Program de lucru: variază în funcție de locație.


Coffee Point

...

Situat în locații convenabile și accesibile, Coffee Point oferă o atmosferă relaxantă și o gamă variată de băuturi din cafea. Sunt prize la majoritatea meselor și spațiu comod de lucru.

Adrese:

  • str. Kiev 9/A
  • bd. Mircea cel Bătrîn

Program de lucru: Luni - duminică: 07:00 - 23:00


Pasio Coffee 

...

Această cafenea atrage atenția prin ambianța sa primitoare și varietatea de băuturi. De asemenea, oferă o gamă de produse vegane și gluten free. Spațiul este comod pentru lucru, chiar dacă sunt puține prize. Sugestia noastră este să iei cu tine câteva power bank-uri. Dacă rămâi fără baterie, savurează atmosfera și timpul cu tine.

Adresa: str. Vasile Alecsandri 115

Program de lucru: Luni - duminică: 09:00 - 19:00


Bio Cocof 

...

Cafeneaua este specializată în produse organice și sănătoase. Aici vei găsi tot felul de cafele bio și alternative vegane. Locul oferă o atmosferă prietenoasă și un mediu potrivit pentru a te concentra asupra unui proiect. De asemenea, toate scaunele sunt dotate cu prize, este Wi-fi gratuit și rapid. Ce mai trebuie pentru lucru?! 

Adresă: str. Vlaicu Pircalab 70

Program de lucru: Luni - duminică: 09:00 - 21:00


Cafelini

...

Cu o atmosferă cochetă și o selecție diversă de băuturi din cafea, Cafelini este o opțiune populară în Chișinău. La fel ca și celelalte cafenele, sunt prize pentru majoritatea meselor. 

Adresă: str. Puskin 26A

Program de lucru: Luni - duminică: 09:00 - 20:00


Dabbls Cafe

Dabbls este un loc perfect pentru a lucra de la distanță în zilele mai posomorâte, datorită design-ului său primitor. Oferă prize și spații confortabile de muncă.

Adresa: str. Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni 31

Program de lucru: Luni - duminică: 08:00 - 20:00


Coffee maker

...

Cu o locație convenabilă, Coffee maker este o cafenea modernă cu serviciu WiFi gratuit și prize. Aici poți savura o varietate de băuturi din cafea într-un mediu prietenos, în timp ce te conectezi la internet și îți desfășori activitatea. 

Adresă: str. 31 August 1989, 105

Program de lucru:

  • Luni - vineri: 07:30 - 20:00
  • Sâmbătă, duminică: 09:00 - 20:00

Poetry Coffee Shop 

Cafeneaua dispune de o conexiune Wi-Fi rapidă și stabilă. Spațiul este amenajat astfel încât să ofere zone confortabile pentru a lucra, cu prize la majoritatea meselor. 

Adresa: bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 119

Program de lucru: Luni - duminică: 08:00 - 20:00


Primește cele mai noi articole direct
în inbox

Cohya Cafe 

...

Cafeneaua are un interior modern și bine amenajat, oferindu-ți o varietate de zone de lucru, de la mese individuale până la spații mai mari potrivite pentru întâlniri sau colaborări în echipă. Atmosfera este prietenoasă și relaxantă. Wi-fi este gratuit, la fel și posibilitatea de a-ți încărca dispozitivele.

Adresa: str. Bogdan Voievod 1, Oasis Shopping Mall

Program de lucru: Luni - duminică: 09:00 - 22:00


Dacă aveți alte recomandări sau informații despre alte locații de acest tip, vă rugăm să ne transmiteți informația la adresa de e-mail este@delucru.md și noi o vom adăuga.

Caută un loc de muncă după:
Redacția  delucru.md
Publicat de către
Redacția delucru.md
heart
Abonați-vă la rețelele noastre sociale, unde publicăm conținut util și interesant
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?