Cum să crești un startup de la 0 pană la exit? Startup Grind cu Giorgio Morocica, co-fondator Edugo.AI
04-07-2024 1600
Timp de citire: 2 min.

Cum să crești un startup de la 0 pană la exit? Startup Grind cu Giorgio Morocica, co-fondator Edugo.AI

Comunitatea startup Grind Chișinău aduce în prim-plan un rollercoaster, de la lansare până la exit: Edugo.AI, un startup de succes în domeniul tehnologiei educaționale. Vino să afli cum aceștia au navigat de la idee la realizare și cum au fost pregătiți pentru momentul crucial al achiziției, direct de la co-fondatorul Giorgio Morocica.

Invitatul special, Giorgio Morocica, co-fondator și CEO Edugo.AI, o experiență vastă în Business Development Management, Product, Marketing și Sales, Master of Science International Management, în cadrul companiei: a valida integrarea pe piață, a recrutat manual utilizatori, a creat strategii de vânzări și generare de lead-uri pentru companii. La eveniment el ne va împărtăși strategiile cheie care au dus la succesul startup-ului.

...Evenimentul va include o sesiune fireside chat moderată de Dmitri Namashco, CEO la Comunitatea de Angel Investitori Mozaic, urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri cu participanții și mult networking.

Gazda evenimentului, Dmitri Namashco, expert în startup tech scalabile și finanțe, va ghida o discuție profundă despre strategiile de dezvoltare a unui startup, negocieri și pregătirea pentru vânzarea unui startup.

Ce vei descoperi:

  • Istoria și evoluția Edugo.AI: de la primii clienți până la exit-ul strategic.
  • Strategiile de Go-To-Market și dezvoltarea unei afaceri în contextul tech.
  • Impactul achiziției asupra viitorului Edugo.AI și planurile de expansiune.

...

Agenda:

18:30 - 19:00 Networking facilitat

19:00 - 20:00 Fireside chat cu Giorgio Morocica x Dmitri Namașco

20:00 - 21:00 Freestyle Networking, pizza & vin Chateau Vartely

Când? 18 iulie, 18:30
Unde? Orange Digital Center Moldova, str. Ion Creanga 1

Nu rata ocazia de a învăța din experiența directă a profesioniștilor și de a te conecta ecosistemului de startup moldovenesc, de a descoperi comunitatea de inovatori și investitori din domeniul tech.

Ia-ți biletele acum pentru a asigura locul la acest eveniment unic:
Cumpără Bilete

Startup Grind Chișinău este pilonul local al comunității globale Startup Grind, care s-a lansat în Moldova în 2016, organizat de Dreamups până în prezent. La nivel internațional, Startup Grind este recunoscută ca fiind una dintre cele mai mari comunități de startup-uri din lume, care educă activ, inspiră și conectează 215.000 de fondatori din peste 200 de orașe prin intermediul evenimentelor, media și parteneriatelor cu organizații precum Google for Entrepreneurs.

Până în prezent, Startup Grind a ajutat milioane de antreprenori să-și găsească mentorii potriviți, să se conecteze la diferiți parteneri, să angajeze, să obțină finanțări și să ajungă la noi utilizatori. Evenimentul Startup Grind Chișinău „From 0 to Exit. Edugo.AI's journey to acquisition cu Giorgio Morocica” este posibil datorită eforturilor depuse de Accelerator de Inovație și Antreprenoriat Dreamups, beneficiind totodată de sprijin prin Proiectul Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie, susținut de către Ukraine-Moldova American Enterprise Fund, și partenerii evenimentului Startup Moldova, Simpals, Delucru.md, și vinăria Chateau Vartely.

...

Caută un loc de muncă după:
Redacția  delucru.md
Publicat de către
Redacția delucru.md
heart
Abonați-vă la rețelele noastre sociale, unde publicăm conținut util și interesant
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?