Conferința Talking Business 2.0 revine pe 23 noiembrie!
22-10-2024 2418
Timp de citire: 2 min.

Conferința Talking Business 2.0 revine pe 23 noiembrie!

Pe 23 noiembrie 2024, la Madison Park, Chișinău, se va desfășura a doua ediție a conferinței „Talking Business 2.0”, un eveniment de referință pentru antreprenorii și profesioniștii din Moldova. Cu un program care include prezentări și discuții interactive, conferința va aduce pe scenă 10 speakeri de excepție, care vor oferi soluții și strategii inovatoare pentru provocările din mediul de afaceri local.

Speakerii conferinței:

  1. Corneliu Său, Founder TANDEM – Cel mai important proiect al vieții sunt eu.
  2. Ruslan Cojocaru, Founder Tucano Coffee – Orice eșec poate fi o lecție, care poate fi transformată într-un succes.
  3. Carolina Bugaian, CEO Moldcell – Leadership cu rost.
  4. Ion Botnaru, Strategic Marketing Manager, Pedersen & Partners – Am buget de 1 milion $ pe an. Cum să îl investesc inteligent în marketing?
  5. Nicolae Șoitu, Founder & CEO Expert CRM – Optimizarea business-ului folosind un sistem CRM.
  6. Viorica Țîmbalari, CEO ANPCV & Founder ofemeie.com – Puterea comunității.
  7. Tudor Darie, CEO Fagura – O lume în care fiecare este antreprenor.
  8. Vladislav Papanaga, Founder VARAVARA Aquacity & BORABORA Night Club, CEO SeQurity Group – Cum proiectele verzi aduc venituri pasive de la 10.000€ pe lună.
  9. Vadim Mămăligă, CEO & Founder Milion Club – Dezvoltarea personală ca parte importantă a succesului în afaceri și în viață.
  10. Ludmila Lavric, CBDO Nova Poshta Moldova – Orientarea către client: element-cheie în expansiunea afacerii în Europa.

Pe lângă speech-urile inspiraționale, evenimentul va cuprinde două paneluri de discuții interactive, în care speakerii vor răspunde la întrebările participanților. De asemenea, vor fi trei pauze de networking – în timpul cărora participanții vor avea ocazia să ia parte la un coffee break, un prânz și, spre finalul zilei, să se bucure de un pahar de vin și gustări – facilitând crearea de parteneriate și extinderea rețelei de contacte.

Biletele pot fi achiziționate de pe pagina oficială a evenimentului sau de pe iticket.md

Cumpără aici! sau iticket.md

Nu rata oportunitatea de a face parte din acest eveniment esențial pentru dezvoltarea mediului de afaceri din Moldova!

Primește cele mai noi articole direct
în inbox

Cine sunt organizatorii acestui eveniment?

Conferința este organizată de Rarepeople, agenție de consultanță în afaceri, în parteneriat cu Scale Up - agenție de marketing cu servicii complete. Evenimentul va fi găzduit de Madison Park, un loc modern, perfect pentru conectarea antreprenorilor din Moldova.

Amintim că prima ediție a conferinței Talking Business a avut loc pe 18 mai 2024 și a reunit aproximativ 470 de participanți și 12 speakeri de renume. Evenimentul a avut un impact major asupra comunității de afaceri din Moldova, iar feedback-ul entuziast al participanților a generat cereri pentru o nouă ediție, consolidând astfel succesul conferinței.

Caută un loc de muncă după:
Redacția  delucru.md
Publicat de către
Redacția delucru.md
heart
Abonați-vă la rețelele noastre sociale, unde publicăm conținut util și interesant
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?